SRCA Cup, Ajdinovići (BiH)

Međunarodni nogometni turnir SRCA Cup nastao je kao nasljednik projekta International Summer Kids Trophy kojeg je Centar Agoga prvi put organizirao 2018. godine u suradnji sa Bizovačkim toplicama.

Izvrši odbor Agoga Centra u suradnji sa Sportsko rekreacijskim centrom Ajdinovići, nakon dogovorene suradnje, turnir je preselio u Ajdinoviće, te se od 2019. godine organizira u lipnju pod nazivom SRCA Cup.

Projekt SRCA službeno je odobrio Fudbalski savez Bosne i Hercegovine, a neposredno su odobrenje za održavanje dale FIFA i UEFA.

Na turniru sudjeluju djevojčice i dječaci u kategorijama, U-15 (pioniri), U-13 (mlađi pioniri), U-11, U-10, U-9, U-8 i najmlađa djeca kategorije U-7.

Turniri u svim kategorija su višednevni, gdje je natjecateljima i pratnji osigurana All inclusive ponuda, smještaj, neograničena konzumacija hrane i pića, te mnoge druge pogodnosti, vrhunska ponuda i uvjeti koje pruža Sportsko rekreativni centar Ajdinovići!

Također, između vrhunske ponude i uvjeta, projekt SRCA Cup ističe se i po tome što svi klubovi svojim nastupima na prethodnim turnirima određuju status nositelja prilikom ždrijeba koji se održava neposredno prije svakog turnira!

 

Listu najuspješnijih klubova pogledajte u nastavku.

Izvršni odbor Centra Agoga:

MARKO PUNČEC, predsjednik

KREŠIMIR HUZEK, dopredsjednik

NIKOLINA GALETOVIĆ, tajnica

MATEJ VUKOVIĆ, blagajnik

NIKOLA ROMAC, direktor održavanja    

Nadzorni odbor Centra Agoga:

MAJA KURIKAVČIĆ, predsjednik

DAVOR POLJIČAK, član

IVAN ROMAC, član

Stručni odbor Centra Agoga:

bacc.phys.cond. NIKOLA ROMAC, direktor

MATEJ VUKOVIĆ, sportski direktor

KRUNOSLAV KUSAKOVIĆ, knjigovodstveni servis Ekopen

Izglasano na izbornoj Skupštini Centra Agoga 01.05.2020.