top of page
Bubble 300dpi.jpg

BUBBLE FOOTBALL

Modifikacija nogometa u gumenim loptama izrazito je atraktivna i zanimljiva disciplina koja privlači sportu i rekreaciji široku populaciju ljudi, od mladih do starih, muškaraca i žena.

SRCA CUP

Na turniru sudjeluju djevojčice i dječaci kategorija od U-7 do U-19. ​ Turniri svih kategorija su višednevni, a natjecateljima i pratnji osigurana je All inclusive ponuda, smještaj, neograničena konzumacija hrane i pića, te mnoge druge pogodnosti uz vrhunske uvjete koje pružaju SRC Ajdinovići u Bosni i Hercegovini.

ZMNL-Slavonije-profile.png

ZMNL SLAVONIJE

ZMNL Slavonije održava se tijekom zimskih mjeseci u Zagrebu, a utakmice se igraju preko tjedna u večernjim satima na terenu s umjetnom travom SC Universe.

Na utakmicama je uz slavonce dozvoljeno sudjelovati i gostima.

Svaka ZMNL Slavonije završava večerom i zajedničkim druženjem uz tamburaše za sve sudionike.

logo.png

PROLJETNA NOGOMETNA LIGA AGOGA

Proljetna nogometna liga Agoga odigrava se u periodu od ožujka do lipnja svake godine kroz 12 kategorija na terenu ŠRC Utrina. Natjecanja se održavaju od kategorije U-7 sve do seniora.

Logo DNL Univers.png

DJEČJA NOGOMETNA LIGA UNIVERS

Dječja nogometna liga Univers održava se tijekom zimskih mjeseci na terenima sportskog centra Univers na Zagrebačkom Velesajmu, a sudjeluju djeca u kategorijama od U-7 do U-19.

print na majice.png

MEĐUNARODNI FESTIVAL GOLMANA

Sudjeluju isključivo nogometni golmani svih generacija koji uz predavanja, treninge, međusobne utakmice sudjeluju u golmanskom kampu. Iznimno uspješan projekt koji svakom godinom postaje sve veći i popularniji među djecom i mladima.

bottom of page