top of page
  • Centar Agoga

Vrhunska zabava, ''Ljubičasta noć'' uskoro stiže u Koritnu

Zabava koju organizira NK Sloga, nova, mlada i ambiciozna uprava, jedinstvena je jer privlači izuzetno dobrom ponudom i atraktivnim sadržajem za sve koji se odluče kupiti ulaznicu i uživati sa boljom polovicom, prijateljima ili društvom u ''Ljubičastoj noći''.

Nakon dugih 13 godina pauze, u Koritnu se vraća ''Ljubičasta noć''

Nakon uspješno završene polusezone na zelenom terenu, uprava NK Sloge u zimskim mjesecima ne miruje, naprotiv, vrlo je aktivna, te nakon dugih 13 godina u najboljem ruhu vraća klasik, ''Ljubičastu noć'', zabavu za sve ljude dobre volje.

Izuzetno aktivna uprava NK Sloge zbog velikog broja sponzora koji su se odazvali njihovom upitu, za sve je goste koji odluče posjetiti Koritnu i uživati u ''Ljubičastoj noći'', osigurala mnogo zanimljivosti i vrlo dobru ponudu pratećih sadržaja.

Piće dobrodošlice, neograničena konzumacija hrane i pića, bogata tombola i druge vrijedne nagrade, mnogo drugih iznenađenja

''Ljubičasta noć'' održava se u Domu Kulture u Koritni, 19. siječnja 2019. s početkom u 19:30h, a organizatori su za sve koji se odluče doći na zabavu između ostalog pripremili piće dobrodošlice, neograničenu konzumaciju hrane i pića, tombole po simboličnim cijenama od 10,00kn s tim da je svaka tombola dobitna, a nagrade su izuzetno atraktivne i vrijedne. Uz sve navedeno, organizatori najavljuju i mnoga druga iznenađenja i goste tijekom večeri koja će biti izuzetno atraktivna i dinamična za sve koji odluče posjetiti Koritnu.

Ulaznice za ovu spektakularnu večer po simboličnim cijenama od 125,00kn po osobi puštene su u prodaju, a možete ih kupiti direktno u Koritni. Lokacije za kupnju su Caffe bar Ambar i Caffe bar Dora Koritna. Također, više info možete dobiti putem službene facebook stranice kluba, @nkslogakoritna, ili kod organizatora Josipović Ivan (091/1826350), Romac Ivan (091/1428660), Pačarić Dražen (098/377370).

Za dobru zabavu i nezaboravan provod na ''Ljubičastoj noći'' pobrinut će se dečki iz tamburaškog sastava Žitna polja, a kako zvuče, poslušajte klikom na videozapis.

Organizatori najavljuju kako očekuju vrlo dobar odaziv, veselu zabavu i jako dobru atmosferu do ranih jutarnjih sati, te smatraju kako će tome pridonijeti i odluka koju su donijeli, da raspored sjedenja, odnosno društvo za stolom, gosti biraju sami, što je još jedna zanimljiva odluka organizatora.

- Očekujemo jednu jako dobru i veselu zabavu s pregršt dobrog raspoloženja, vrijednih nagrada i mnogo drugih iznenađenja nakon dugih 13 godina pauze, te se nadamo kako će ova zabava postati tradicionalna, jer ovo mjesto i klub, te ljudi željni druženja i dobre zabave, to zaslužuju. - Zaključio je Ivan Romac, dopredsjednik NK Sloge i jedan od inicijatora ''Ljubičaste večeri'' u Koritni.

1,116 views0 comments