top of page
  • Centar Agoga

Nogometna Liga Slavonije kreće u Zagrebu! Prijavite svoju momčad na vrijeme!

Mnogi slavonci u metropoli napokon dolaze na svoje, u Zagrebu kreće novi projekt, 1. Zimska Malonogometna Liga Slavonije, kojoj će cilj biti okupljanje Slavonaca kroz nogomet.

Ligu organizira sportski Centar Agoga uz potporu slavonskih udruga u Zagrebu. Cilj ZMNL Slavonije prije svega je rekreacija, a kroz nju okupiti sve Slavonce koji trenutno borave u Zagrebu i žele igrati nogomet, od studenata, pa sve do onih ljudi koji su u Zagreb došli živjeti i raditi, a žele zaigrati najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Zimska Malonogometna Liga Slavonije održavati će se kroz prosinac 2018., a prijaviti momčad, svi zainteresirani slavonci i oni koji se tako osjećaju, mogu do 01. prosinca, nakon čega će organizator posložiti raspored. Utakmice ZMNL Slavonije će se odigravati svakim danom tijekom cijelog tjedna, od ponedjeljka do petka, u terminu od 22:00h do ponoći.

Svakoj momčadi koja će na ZMNL Slavonije moći prijaviti maksimalno 10 igrača, biti će osigurano minimalno 10 utakmica

Organizator je za sve momčadi koje će biti sastavljene od maksimalno 10 igrača predvidio minimalno 10 utakmica koje će se održavati na terenu s umjetnom travom. Sve utakmice na ZMNL Slavonije igrati će se u sustavu 4 + 1, suditi će ih službeni nogometni suci, a o svakoj utakmici voditi će se službeni zapisnici.

PRIJAVITE MOMČAD NA VRIJEME I DOBRO SE ZABAVITE!

Na ZMNL Slavonije pravo nastupa imati će apsolutno sve osobe, prije svega studenti, ali i drugi koji su u Zagreb došli primarno iz, Osječko - Baranjske, Brodsko - Posavske, Vukovarsko - Srijemske, Požeško - Slavonske i Virovitičko - Podravske Županije, te iz mnogih slavonskih gradova i malenih slavonskih mjesta.

Za najbolje momčadi i pojedince ZMNL Slavonije osigurani su pehari i medalje!

Nakon završetka ZMNL Slavonije, organizator je za najbolje momčadi i pojedince lige, osigurao medalje i pehare koji će biti uručeni zadnjim danom lige.

Nakon završetka ZMNL Slavonije, za sve natjecatelje biti će organizirana večera i druženje, a organizatori se nadaju kako će ZMNL svake godine biti sve veća i jača.

676 views0 comments