top of page
  • Centar Agoga

Trener Ivić ''zaljutio grah'' svojim mještanima u međusobnom susretu Hajduka i Sloge

Mnogo je poveznica, sportskog nadmetanja, sklopljenih prijateljstava i dobrih odnosa između dva kluba, NK Sloge iz Koritne i NK Hajduk Široko Polje. Nekoliko je igrača iz Koritne obilježilo klub iz Širokog Polja, a isto tako igrači iz Širokog Polja ostavili su dubok trag u NK Slogi. U posljednje vrijeme, novu stazu prijateljstva produbljuje širokopoljčanin Miro Ivić, trener NK Sloge, koji je jedan važan kotačić u uspješnom funkcioniranju kluba.

Ne treba zato čuditi veliko medijsko zahuktavanje uoči utakmice Hajduka i Sloge u Koritni, te međusobne lagane provokacije putem društvenih mreža, a sve u granicama pristojnog, sportskog, što je dalo jednu posebnu draž ovom dvoboju.

Nakon objave članka gosp. Zeke i najave utakmice ''Što kuha Miro Ivić za doček Hajduka?'' putem portala Nezavisni portal Široko Polje koji izuzetno fer i korektno prenosi sve informacije, povela se rasprava putem mnogo društvenih mreža, a najžustrija je bila putem mreže Facebook gdje je bilo raznih komentara poput: ''Kuha grah'', ''Grah se više ne jede u Širokom Polju od vremena JNA'' i mnogo dr., što je, kako smo već spomenuli, dalo posebnu draž ovom dvoboju.

''Mislim da je bolja ekipa danas pobijedila. Da se nadovežem na komentare u najavi utakmice, grah sam dobro začinio'' - Miro Ivić, trener Sloge

Nakon utakmice, iznimno dinamične i zanimljive, gdje su obje momčadi imale svoje prilike, u iznimno dobrom, sportskom ozračju, dvoboj je otišao na stranu domaćina, NK Sloge, koja je svladala prijatelje iz Širokog Polja minimalnom pobjedom, 1:0, što se dobro proslavilo.

- Meni su ovakve utakmice uvijek najteže za igrati, jer sam u Širokom Polju proveo 5 predivnih godina. Više od dvije godine nosio sam kapetanksu traku Hajduka, zavolio selo, klub i ljude u klubu i oko njega, te iz Širokog Polja nosim samo lijepe uspomene. - nakon utakmice poručio je igrač NK Sloge, Ivan Romac, trenutno i dopredsjednik kluba, ali i osoba koja je ostavila dubok trag u NK Hajduku.

- Izuzetno sam zadovoljan postavom i zalaganjem svojih igrača svih 90. minuta, iako je bila dosta tvrda i teška utakmica, s podosta prilika, kako s domaće, tako i gostujuće strane. Mnogo smo promašivali, ali znao sam da će u zadnjih 10. minuta doći jedna prava prilika gdje ne smijemo promašiti, što se i dogodilo. - Rekao je o utakmici između Sloge i Hajduka, trener NK Sloge iz Koritne, Miro Ivić, koji je nadigrao, pobijedio, te dobio svoju osvetu za medijske provokacije o kuhanju i grahu, koju su mu pokušavali skuhati njegovi širokopoljčani.

Moji igrači trudili su se taktički i fizički, dali su svoj maksimum, igrali su kao ekipa. - Miro Ivić, trener Sloge

- Čestitam svojim dečkima na borbi, zalaganju i požrtvovnosti, a ako se tako budemo borili svaku utakmicu do kraja prvenstva, ne moramo brinuti za ništa. - Rekao je Ivić.

Za kraj, veliki sportaš prije svega, čovjek čije su najizraženije karakterne crte poštenje i težak rad, trener NK Sloge, Miro Ivić, poručuje - Želim još čestitati svojim širokopoljčanima na jednoj fer i korektnoj igri, a također im želim puno uspjeha u utakmicama koje ih očekuju. Svojoj Upravi iz NK Sloge želim zahvaliti na odličnom radu do sada i potpori koju mi pružaju, no također, želim pozvati i pojedince koji se polako udaljavaju od kluba, da se vrate, stave svoje osobne interese u drugi plan, te daju podršku klubu, jer dečki iz uprave kojima je NK Sloga u mislima od 0-24h to i zaslužuju. Domaćoj publici također želim reći hvala za sve do sada, drago mi je što Slogu u domaćim utakmicama svako kolo prati sve više ljudi, to je dobar znak da radimo jako dobro. Želim također zahvaliti na brojnim čestitkama za ovu pobjedu od strane mojih prijatelja, pa čak i publike iz Širokog Polja, što znači samo jedno, da je utakmica bila prava i da je nogomet pobijedio.

391 views0 comments