top of page
  • Centar Agoga

SRCA će Vas osvojiti izuzetnom ponudom! Raj na zemlji postoji, posjetite ga zajedno s nama!

Sportsko rekreacijski centar Ajdinovići, za sve one koji su ga posjetili, od milja zvan SRCA, jednostavno Vas tjera da se zaljubite na prvu i ostavlja bez daha.

950m nadmorske visine, svježi planinski zrak okružen borovom šumom i netaknuta priroda čisti su užitak za sva Vaša osjetila!

Smješten nedaleko od magistralne ceste Sarajevo - Tuzla u BiH, na području Općine Olovo u mjestu Ajdinovići, ovaj kompleks izgrađen na 950m nadmorske visine jednostavno je raj na zemlji koji će Vas oduševiti netaknutom prirodom okruženom borovom šumom i svježim planinskim zrakom, no također i svojom vrhunskom All inclusive ponudom.

Pogled na Sportsko Rekreacijski Centar Ajdinovići iz zraka!

Kompleks koji se nalazi na 250.000 m2 izgrađen je 2014. godine i izgrađuje se svakim danom, gdje je danas stalno zaposleno 60 osoba, preko sezone oko 100. Centar posjećuju mnoge poznate osobe iz sporta, kulture, politike i drugih društvenih krugova. SRCA zbog svojih sportskih terena, raznovrsnog sadržaja za sve goste i ostale vrhunske ponude ostvaruje mnoge suradnje sa nogometnim, odbojkaškim, košarkaškim klubovima i ostalim sportskim savezima, a mnogi ga smatraju jednim od najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini!

SRCA nude smještaj u čak 5 kategorija!

Ukoliko se odlučite posjetiti SRCA, biti njihov gost i uvjeriti se u kvalitetu usluga koje pružaju, moći ćete izabrati smještaj između hotela, apartmana, planinske kuće, atraktivnih bungalov kućica ili hostela, a ukupni smještajni kapacitet je 450 kreveta.

Ekskluzivni hotel SRCA s 24 sobe na 4 etaže, koje ukupno posjeduju 95 kreveta, u sklopu kojeg se nalazi restoran, konferencijska dvorana, SPA centar i mnogi drugi popratni sadržaji za goste, opremljen je po najsuvremenijim standardima.

Ovisno o broju kreveta u njoj sobe sadrže francuski ležaj, dvosjed, fotelju, toalet, kupaonicu, ormar za odjeću, balkon sa stolom i stolicama, te pogled na beskrajnu prirodu i Centar, dok za one koji ne mogu bez suvremenu tehnologije, svaka soba ima TV i dostupan WiFi.

U tihoj i mirnoj zoni Centra nalazi se 8 luksuzno uređenih apartmana. Svaki apartman ima osigurana dva parkirna mjesta i poseban ulaz, a svaki sadrži dvije spavaće sobe koje su odvojene posebnim ulazom iz hodnika, dvije kupaonice, blagavaonicu i dnevnu sobu uz terasu s pogledom na Centar. Svaki apartman ima mogućnost smještaja 10 osoba, 4 osnovna i 6 dodatnih kreveta, što čini ukupni kapacitet od 80 kreveta u apartmanskom smještaju.

Smještaj koji nudi 10 novoizgrađenih atraktivnih planinskih kuća obara s nogu. Isto kao i apartmanski smještaj, planinske kuće nalaze se u mirnom dijelu Centra, te pružaju mir i prirodnu idilu u ljetnim ili zimskim mjesecima svima koji izaberu ovu vrstu smještaja.

Ukupni smještajni kapacitet planinskih kuća je 40 kreveta, a kuće se sastoje od velike spavaće sobe u potkrovlju, dnevnog boravka i kuhinje, uz kupaonicu i veliku terasu sa prekrasnim pogledom na prirodu u prizemlju kuće. Svaka kuća ima TV, dostupan WiFi i osigurano parkirno mjesto.

U Centru je 6 iznimno zanimljivih i mnogim gostima interesantnih bungalov kućica ukupnog kapaciteta 24 kreveta. Svaka kućica sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupaonice i terase sa stolom i stolicama u prizemlju, dok je u potkrovlju spavaća soba sa terasom. Bungalov kućice opremljene su TV-om, WiFi internetom i osnovnim kućanskim potrepštinama, a ispred svake kućice za goste je osigurano parkirno mjesto.

Najviše smještajnih kapaciteta u Centru posjeduje hostel koji broji ukupno 180 kreveta.

Hostel se nalazi na tri etaže, od čega je posjetiteljima svakako najatraktivnija posljednja, treća etaža, na kojoj se nalazi pizzeria sa 180 sjedećih mjesta. Na prve dvije etaže nalazi se po 18 soba, ukupno 90 kreveta po etaži, te 5 wc-a i 5 tuš kabina. U sobama se nalazi po 4 ili 6 kreveta, a klima uređaj, TV i WiFi Internet također su dostupni u sobama, dok su ispred hostela dostupna besplatna parkirna mjesta.

Osim vrhunskog smještajnog kapaciteta, SRCA u svojoj All inclusive ponudi imaju veoma bogat i kvalitetan ugostiteljski sadržaj u nekoliko ugostiteljskih objekata.

Za sve posjetitelje SRCA osigurana je neograničena konzumacija hrane i pića!

Već spomenuta Pizzeria u potkrovlju hostela, najatraktivnija je destinacija djeci i mladima, kako zbog hrane koju nudi, tako i zbog pogleda koji se pruža na prirodu i sam Centar.

Za sve je posjetitelje dostupna svakim danom od 10-17h, a nudi mnoge zanimljive i atraktivne vrste pizza.

Također, ukoliko ste zbog mnogih sadržaja koje Centar nudi, propustili doručak, ručak ili večeru, na raspolaganju su Vam svaki dan od 10-17h dva vrhunska ugostiteljska objekta, Pizzeria Ajdinka i Grill bar Usput, gdje se nudi neograničena konzumacija hrane i pića, pizza i jela sa grilla, ćevapi i pljeskavice.

Centralni restoran za sve posjetitelje nalazi se u sklopu hotela SRCA, a za doručak (08:00-10:30h), ručak (13:00h-15:30h), večeru (19:00-20:30h), svim posjetiteljima nudi neograničenu konzumaciju hrane i pića uz švedski stol u prekrasnom restoranskom ambijentu, bilo da se odlučite jesti unutar restorana ili na jednoj od dvije atraktivne terase s očaravajućim pogledom na Centar i predivnu prirodu koja ga okružuje.

Za doručak, ručak i večeru, uz originalna domaća, možete izabrati i mnoga druga atraktivna jela

U ponudi restorana je uz mnogo originalnih domaćih napitaka i slastica, piće i hrana, od domaćih tradicionalnih receptura do modernih i atraktivnih jela, Vama na izbor, pa svi posjetitelji Centra, biraju iz ponude uvijek zanimljivih jela sa švedskog stola.

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, smještena u središtu farme u sklopu Centra, nalazi se Caffe bar Štala, prostor i ambijent bogatog sadržaja koji Vas na prvi pogled ostavlja bez daha.

U Caffe bar Štala u sklopu Centra zaljubiti ćete se na prvi pogled i stalno ćete se vraćati!

U ponudi Caffe bara Štala svim je posjetiteljima osigurana neograničena konzumacija pića, a mogu birati između mnogih bezalkoholnih i alkoholnih napitaka, od kave, capuccina, čaja, gaziranih i prirodnih sokova, izvorske vode, točenog piva, vina i dr.

Caffe bar Štala gostima SRCA dostupan je od 08:00-22:00h svakim danom, osim danima kada se organiziraju zabave uz živu glazbu, kada Štala radi do kraja zabave.

Billiar Club, SPA centar, Fitness Club, dječja igraonica, bazeni i skakaonica, ljetne terase i ugostiteljska ponuda, farma s domaćim i divljim životinjama, konferencijska dvorana dio su ponude koju možete koristiti u SRCA

Jedan dio Caffe bara Štala jednostavno oduševljava sve posjetitelje, a riječ je o potkrovlju Štale, gdje se nalazi Billiar club i kutak s dječjim igračkama koji dobro dođu roditeljima dok ispijaju omiljeno piće, te se druže, a djeca se igraju u potkrovlju Štale.

Odmah pokraj Caffe Štala gostima je dostupna bazen skakaonica koju okružuje velika terasa gdje gosti mogu ispijati svoje piće, a isto tako i ponekad pojesti nešto. Još je jedna velika ljetna terasa u sklopu Centra, a nalazi se pokraj dva otvorena bazena. Vrhunski uređeni kupališni kompleks koji je na raspolaganju svakim danom od 08:00-22:00h uz oko 500 ležaljki, te mali i veliki bazen, oaza je za sve ljubitelje kupanja tijekom ljetnih mjeseci, a Caffe Ljetna bašta omogućuje svim gostima neograničenu hranu i piće. Ispod bazena dvije su vrhunske prostorije, dječja igraonica i fitness klub. Dječja igraonica oaza je mira za svu djecu, prepuna sadržaja, dok fitness klub privlači velikim brojem sprava, no za istinske fanatike fitnessa i vježbanja, zanimljivost je i kvalitetna trim staza u sklopu Centra. Još jedna od atrakcija ovog nestvarnog i jedinstvenog kompleksa su SPA centar i bazen sa čistom, prozirnom, izvorskom vodom, u kojoj se danju kupaju sunčeve zrake, a noću ogleda mjesec. SPA centar koji se nalazi u sklopu hotela radi svaki dan od 09:00-22:00h, a najprivlačnije je mjesto svim gostima u zimskim mjesecima. Izuzetan sadržaj kojeg nude dvije saune, finska i turska, te kvalitetan i prostran jacuzzi, uz klasičan, veliki zatvoreni bazen, ponuda je koja se ne propušta. Konferencijska dvorana, moderno uređena, sa 100 mjesta, projektorom, platnom i ostalom opremom, nalazi se u potkrovlju hotela i idealna je za sastanke, teambuilding treninge i druge prigode. Ono što je također važno spomenuti je i suvenirnica, gdje se nude razni suveniri, domaći proizvodi, od prirodnih sapuna, eteričnih ulja, dnevnih kremi za lice od kokosa i lavande i dr.

Farma domaćih i divljih životinja najviše osvaja i oduševljava najmlađe, a ono po čemu je Centar specifičan je to da prije svega ti najmlađi, no i svi zainteresirani imaju pristup životinjama, mogu ih hraniti, imati radionice i saznati mnogo informacija o njima.

Svim gostima omogućeno je hraniti životinje i osigurane su mnoge edukacije o životinjama!

Farma u Centru broji preko 25 vrsta životinja, a ukupno ih je preko 350. Između ostalih, tu se nalaze konji, magarci, srne, zečevi, guske, patke, kokoši, purani, koze, ovce, golubovi, vukovi, psi, mačke, krave, fazani, paunovi, ptice i mnoge druge životinje.

Na samoj farmi za djecu se održavaju mnoge edukacije, te ona svakodnevno mogu saznati mnoge zanimljive informacije o svim životinjama koje se nalaze na farmi.

Ono što pronađu na farmi, djeca mogu odnijeti u kuhinju, gdje će im kuhar pripremiti kvalitetan obrok od svježih namirnica!

Najveća atrakcija na farmi svakako je jahanje konja, a svim gostima dostupno je svakim danom od 12:00-17:00h. Ono s čime se posebno ponose u SRCA su svježe namirnice koje dobivaju od životinja sa farme, a njih također mogu skupljati i gosti ukoliko žele. Posebno je to interesantno djeci, koja mogu pomusti kravu, ili skupljati jaja, nakon čega sa tim svježim namirnicama odlaze kuharu koji priprema najukusniji obrok ispred njih.

Izuzetna ponuda SRCA svoj djeci koja posjete Centar omogućuje mnogo sadržaja. Uz veliko dječje igralište na preko 3000 m2, koje je najmlađim gostima dostupno na korištenje svakim danom od 07:00-22:00h, nalazi se mnoštvo dječjih sprava, uz fantastično jezero prema kojem vode tri velika dječja tobogana u kojima jednostavno uživaju i djeca, ali i odrasli. Sadržaj za djecu u sklopu Centra obogaćen je i vrhunskim kompleksom pokraj otvorenih bazena, atraktivnim zračnim gradom, dvorcima napuhancima, gdje se djeca također mogu igrati i družiti. Za onu djecu malo nemirnijeg duha, dostupan je veliki trampolin gdje mogu skakati do mile volje, a oko trampolina i uz veliki dio Centra vozi dječji vlakić u kojem se djeca mogu opuštati i voziti svakim danom od 08:00-16:00h.

Ono što pružaju SRCA kroz aktivnosti za djecu i organizaciju primjerice škole u prirodi su mnoge mogućnosti, od rekreacije, zdravog načina života i razvoja fizičkih sposobnosti kroz sportske aktivnosti, razvijanje sportskog duha i timske igre kroz organizaciju sportskih natjecanja, edukaciju i školu u prirodi, organiziranje društvenih igara, radionica i dr.

SRCA djeci pružaju razvoj društvenih navika, socijalnih i umjetničkih vještina, intelektualni i fizički razvoj kroz igru i zabavu

Djeca će kroz ciljano osmišljene programe pod vodstvom animatora u Centru razvijati mnoge svoje navike, vještine, sposobnosti i znanja. Kroz aktivnosti poput igranja raznih dječjih i društvenih igara razvijati će se društvene navike, intelektualne sposobnosti razvijati će se edukacijom i raznim radionicama, fizičke sposobnosti i znanja kroz razne sportske igre, kroz šetnje u prirodi, logorsku vatru primjerice i druge zanimljive radnje razvijati će se socijalne vještine, dok će maštovitost i umjetničke sposobnosti pobuditi primjerice oslikavanje poruka na zidićima u Centru koje je samo po sebi izazov, te mnoge druge zanimljivosti.

Kako zbog navedenih sadržaja i animatora, tako i zbog činjenice da SRCA posjeduju vrhunske sportske terene, logičnim odabirom postaju sjedište zabave, rekreacije i sporta.

Svi posjetitelji SRCA, svakim danom od 07:00-22:00h na raspolaganju imaju dva košarkaška terena, izuzetno kvalitetan teniski teren u mirnom dijelu Centra, teren za odbojku na pijesku na dvije lokacije, uz otvorene ljetne bazene, te uz bazen skakaonicu pokraj ljetne terase Caffe bara Štala. Ono što se ističe najviše od svega je vrhunski, izuzetno kvalitetan i vrijedan, nogometni teren s umjetnom travom koji je kako zbog svojih dimenzija, kako zbog kvalitete, idealan za sve vrste nogometnih kampova, priprema, utakmica ili turnira. Ono što je vrlo važno za istaknuti, ukoliko se gosti odluče koristiti neki od terena, na raspolaganju im je uz sam teren i sva potreban oprema za igranje utakmica ili treninge ukoliko se odluče u SRCA na sportske pripreme ili kamp.

SRCA - idealno mjesto za sportska natjecanja, pripreme ili sportske kampove za djecu i odrasle!

Zbog svoje kompletne ponude, od sportskih terena, velike mogućnosti smještajnih kapaciteta, izvanredne ponude hrane i pića u neograničenim količinama, prekrasne i netaknute prirode i mnogih drugih sadržaja, SRCA su idealno mjesto za sve vrste sportskih natjecanja, sportskih priprema ili sportskih i drugih kampova za djecu i odrasle.

SRCA su do danas bila organizator mnogih natjecanja i turnira u raznim sportovima, od nogometa, košarke, stolnog tenisa, odbojke na pijesku, gađanja pokretnih i nepokretnih meta, natjecanju i izložbi pasa, specifičnoj Endurance konjičkoj utrci i mnogim drugim natjecanjima. S druge strane održavani su i mnogi sportski kampovi i škole sporta, a neki od najzanimljivijih i izuzetno atraktivnih kampova i škola svakako su škola nogometa, košarke, plivanja i dr.

10km uređene staze za trčanje kroz borovu šumu na 1000m nadmorske visine, idealni su uvjeti za sve vrste sportskih priprema!

SRCA su idealno mjesto gdje možete otići na pripreme sa svojim sportašem ili momčadi iz dva najvažnija razloga, velika nadmorska visina koja je idealna za tzv. ''visinske pripreme'', te više od 10km staza za trčanje okružene borovom šumom na brdovitom terenu.

Također, zbog tih svojih karakteristika terena i prirode koja okružuje sam Centar, posjetitelji mogu uživati u opuštajućim šetnjama i izletima u čistoj i netaknutoj prirodi.

Teambuilding, seminari, predavanja, radionice, sportske i društvene igre - uz beskonačno mnogo sadržaja za sve prigode!

SRCA su zbog svoje već spomenute, izvanredne ponude, također idealno mjesto za razne druge prigode i organizirane događaje, od teambuilding druženja, raznih promocija, seminara, predavanja i prezentacija, gdje se odvijaju mnoge kulturne i zabavne cjelodnevne aktivnosti uz boravak na čistom zraku u prirodi, gdje pojedine kompanije kroz edukaciju i sport uz pomoć profesionalnih trenera i animatora mogu održati svoja druženja uz sportska natjecanja ili aktivna druženja u obliku kampa. Mnoga sportska druženja i kampovi su već održavani u SRCA, gdje je bilo mnogo zabave uz igre poput badmintona, odbojke, potezanja konopa, skakanja u vrećama, igranja gume, nošenja jajeta u žlici, trčanja u paru s vezanim nogama i mnoge druge, a mogućnosti za goste su beskrajne.

Ukoliko se u zimskim mjesecima nađete u Bosni, ne zaobilazite SRCA, posjetite Centar i zimska idila u Ajdinovićima osvojiti će Vas i natjerati na ponovni povratak u SRCA!

Zimski mjeseci uz snijeg, u SRCA donose mnogo zabave i atrakcije, te iznimno bogat sadržaj!

Sa prvim pahuljama snijega u Ajdinovićima, ponuda u SRCA postaje još bogatija.

Sa zimskim mjesecima otvara se u Ajdinovićima sezona klizanja, a klizalište u sklopu Centra dostupno je svim posjetiteljima svakim danom od 12:00-16:00h, dok je noćno klizanje po programu od 19:00-21:00h. Svim gostima, a najatraktivnije je svakako djeci, omogućeno je sanjkanje uz osigurane sanjke svakim danom 0d 09:00-16:00h. Najveću pozornost svakako privlači atraktivna skijaška staza za djecu uz ski lift, a djeci koja odluče skijati svaki dan od 10:00-16:00h osigurana je ski oprema.

Mnogo je besplatnog sadržaja u Centru, osim do sada navedenog, tu su i sitnice poput WiFi interneta, parkirnih mjesta, ručnika i papuča za fitness, bazene i SPA centar, ležaljki i suncobrana, klizaljki, sanjki, ski opreme, lopti, reketa i ostalih sportskih rekvizita, no neke se aktivnosti, poput masaža u SPA centru, vožnje quad vozilom, te paintballa dodatno plaćaju.

Paintball, iznimno atraktivan i zabavan, na brdovitom terenu, okružen prirodom i mnogim preprekama, dostupan je za sve goste koji se odluče, svakim danom od 10:00-17:00h.

Vožnja quad vozilom, paintball i masaže u SPA Centru također su u ponudi uz dodatnu naknadu

Vožnja quad vozilom moguća je u Centru za goste koji to izaberu, svakim danom od 12:00-17:00h. Brdoviti teren i prirodna prostranstva, izazov su za sve koji se odluče za quad.

Izuzetno važna informacija, koja do sada navedenu ponudu samo podiže na najveći nivo je saznanje da ukoliko dođe do neke ozljede, zdravstvenih problema ili drugih ozbiljnijih poteškoća, u SRCA postoji medicinsko osoblje koje će uvijek priskočiti u pomoć.

Medicinsko osoblje također je uvijek prisutno u SRCA!

Aktivni ljetni ili zimski odmor, školski izlet, sportska natjecanja, pripreme ili kampovi, teambuilding druženja i treninzi, usavršavanja i tečajevi, promocije, momačke i djevojačke večeri, koju god prigodu i vrijeme izabrali, uz zabavu, sport i zdrav način života, edukaciju i profesionalno usavršavanje, te zajedničko druženje, SRCA će Vaš dolazak i vrijeme ispuniti, te boravak u Ajdinovićima učiniti jedinstvenim i nezaboravnim.


Više info o cijenama i paket aranžmanima na mail adresu info@centaragoga.com

3,964 views0 comments