top of page
  • Centar Agoga

Predstavljanje Bubble Footballa za medije na Krpan-Babić Akademiji u Osijeku

Nakon uvodnog predstavljanja Bubble Footballa za javnost, u sklopu humanitarne akcije u Đakovu, sama aktivnost zainteresirala je mnoge medije.


Direktor Centra Agoga, bacc.phys.cond. Nikola Romac povodom velikog medijskog interesa, u dogovoru s predstavnicima Krpan-Babić nogometne Akademije organizirao je predstavljanje Bubble Footballa za medije.


Na samom predstavljanju sudjelovale su kamere NovaTV, Slavonske TV, HRT-a, a ostvaren je i kontakt za Radio Osijek.


Mladi nogometaši Krpan-Babić Akademije jednostavno su uživali i zabavljali se, dok su ostali prisutni znatiželjno promatrali. Nakon početnog šoka, svi zainteresirani, od roditelja i djelatnika Krpan-Babić Akademije isprobali su Bubble Football.


Ovim putem želimo reći jedno Veliko hvala prije svega Maji Muškić, koja je indirektno utjecala na veliku medijsku pažnju prema Bubble Footballu svojim člankom u Glasu Slavonije, hvala Steli Sep sa HRT-a, Marini sa NoveTV, Jeleni sa STV-a. Želimo zhavaliti gospodinu Josipu Žarak koji je svojim zalaganjem stvorio početni kontakt prije svega s gospodinom Antonijom Bošnjakom, preko kojeg smo komunicirali s ljudima na Krpan-Babić Akademiji, kojoj također želimo zahvaliti što su nam dozvolili snimanje kod njih.


Dio ugođaja sa snimanja donosimo u nastavku...23 views0 comments