top of page
  • Centar Agoga

Predstavljanje Bubble Footballa u sklopu Humanitarne akcije u Đakovu!

Updated: Oct 2, 2018

Nakon generalne probe koja je održana na nogometnom terenu NK Sloge, u Koritni, gdje je isprobano kako funkcioniraju Bubble lopte, dobilo se uvid u njihovo stanje nakon čega su se članovi Agoga Centra pod vodstvom direktora, zaputili u Đakovo, gdje su u okviru Humanitarne akcije službeno predstavili Bubble Football.

Bubble Football ekskluzivno je slavoncima predstavljen u Đakovu!

U Đakovu je Agoga Centar po prvi puta službeno predstavio Bubble Football. Centar je sudjelovao u sklopu Humanitarne rukometno-nogometne utakmice pod organizacijom nogometnog kluba Dračice iz Đakova i rukometnog kluba Đakovo, uz organizacijsku pomoć udruge Otvarač Đakovo.

Humanitarna akcija odvijala se u sklopu gradske dvorane u Đakovu koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a zajedničkim snagama prikupljala su se sredstva za nabavku Play Atention uređaja kojim se planira pomoći djeci sa ADHD-om u sklopu OŠ Ivan Goran Kovačić u Đakovu.

Cijela dvorana bila je oduševljena Bubble Footballom, a humanitarni cilj je ostvaren!

Nakon mnogo smijeha, budno popraćenog svakog atraktivnog poteza u Bubble utakmici između nogometaša NK Dračica i rukometaša iz RK Đakovo, te najvažnije od svega, uspješno prikupljenog financijskog iznosa zbog kojega su se svi zajedno i okupili, može se zaključiti kako su svi zadovoljni otišli svojim domovima, a Bubble Football bio je na najboljem putu da krene osvajati znatiželjna srca ljudi u Slavoniji.


11 views0 comments

Recent Posts

See All