top of page
  • Centar Agoga

Petra Katruša - Humanitarna akcija!

Nakon uspješnog predstavljanja Bubble Footballa u sklopu humanitarne akcije u Đakovu, Centar Agoga je sa Bubble Footballom, 13.01. gostovao u Našicama, također u sklopu humanitarne akcije, gdje se prikupljao novac za kupnju pužnice, za malenu Petru Katruša.


Humanitarni malonogometni turnir ''4 kafića'' u dvorani OŠ Kralja Tomislava u Našicama organizirala je Športska zajednica grada Našica, uz pomoć Grada Našica, a sav prikupljeni prihod donirao se za obitelj Katruša, kako bi se maloj Petri osigurala toliko potrebna, a za prilike njene obitelji nažalost, preskupa pužnica.


U dvorani OŠ Kralja Tomislava u Našicama okupilo se oko 250 gledatelja koji su prije svega došli pomoći ovu humanitarnu akciju, ali koji su također mogli uživati i u zanimljivim i atraktivnim utakmicama u kojima se najbolje snašla ekipa CB Roko i osvojila ovaj humanitarni turnir.


POLUFINALE:

CB Roko - CB Radić 6:5

Sport Caffe - CB Prestige 2:0


FINALE:

CB Roko - Sport Caffe 5:2


Nakon odigranih polufinalnih utakmica, kao uvod finalu, Centar Agoga predstavio je Bubble Football, a svi zainteresirani mogli su zaigrati ovu atraktivnu i zabavnu modifikaciju nogometa, te je također, sav prihod od igranja Bubble Footballa, Centar Agoga donirao obitelji Katruša.


''Centar Agoga svoje statutarne ciljeve ne samo da provodi, već ih živi svakodnevno, a svakako jedan od temeljnih ciljeva je rad s djecom i pomoć najugroženijima kroz sport i rekreaciju. Danas smo ovdje prezentirali našu aktivnost koju provodimo u Slavoniji, Bubble Football, te kroz taj oblik rekreacije, pomogli koliko smo mogli da se malenoj Petri osigura toliko potrebna pužnica. Nadam se da smo zajedničkim snagama u cilju uspjeli, a mi u našem radu idemo dalje, te se okrećemo novim ciljevima, dok smo za ovakve priredbe humanitarnog tipa u budućnosti, uvijek na dispoziciji.'' Rekao nam je član Izvršnog odbora Agoga Centra, gosp. Ivan Romac koji je s Bubble Footballom gostovao u Našicama.


Nikola Antolović, predsjednik Športske zajednice Grada Našica na kraju turnira izjavio je sljedeće: „Turnir je bio uspješan i vrlo kvalitetan. Sve ekipe su bile ozbiljne, maksimalno pripremljene i s dobrim igračima. Zahvalio bih se svim sudionicima i publici koja je došla popratiti ovaj događaj i koja je pripomogla u našoj humanitarnoj akciji.“


Renata, mama Petre Katruše je nakon turnira bila vrlo zahvalna svima koji su uložili trud i volju te na ovaj humani način pomogli njezinoj kćeri.

„Petri je potrebna umjetna pužnica i za drugo uho, prva joj je ugrađena 18. prosinca, a sada prikupljamo sredstva za nabavku i druge umjetne pužnice. Naši sugrađani su nam pomogli donacijama na božićnom turniru i na današnjem turniru „4. Kafića“. Zahvaljujem se svima koji uplaćuju donacije na račun, svima koji su organizirali ove turnire, igračima i svima puno hvala.“

Pogled kroz Bubble loptu

Kako je protekao sam turnir, te što su o ovoj humanitarnoj akciji donijeli domaći portali, pogledajte u nastavku

http://www.nasice.com/vijesti2015/sport/nogomet/odigran-humanitarni-malonogometni-turnir-4-kafica/

34 views0 comments