• Centar Agoga

Otvorene su prijave za ZMNL Slavonije u Zagrebu!

Updated: Nov 3, 2019

Krenule su prijave za novo, drugo po redu izdanje Zimske malonogometne lige Slavonije.

Nakon vrlo uspješnog prošlosezonskog izdanja ZMNL Slavonije, Agoga Centar otvorio je prijave za novu sezonu.

Utakmice će se i dalje odigravati u Sportskom centru Univers na Zagrebačkom velesajmu, od 03.12.2019. do 28.02.2020., utorkom, srijedom i četvrtkom od 21:00h.

Svakoj prijavljenoj momčadi organizator će u periodu odigravanja ZMNL Slavonije osigurati minimalno deset natjecateljskih utakmica kroz ligaški dio i playoff završnicu za ukupnog pobjednika lige.

Utakmice će se igrati na terenu s umjetnom travom dimenzija 34x18m, trajati će 2x12 minuta, dimenzije golova biti će 3x2 metra, a igrati će se loptom broj 4.

Svaki natjecatelj dobiti će medalju za sudjelovanje!

Organizator se pobrinuo i za to da svaki sudionik ZMNL Slavonije ima svoju uspomenu na ligu, te će tako svim natjecateljima osigurati medalju za sudjelovanje, a najbolje četiri momčadi na ligi osvojiti će pehare. Deset najboljih pojedinaca biti će izabrano u All-star team ZMNL Slavonije i nagrađeno statuama.

Službeni poziv za sudjelovanje na ZMNL Slavonije!

Zimska malonogometna liga Slavonije završit će kao i prethodno izdanje, uz dodjelu medalja, pehara i priznanja, zajedničkim druženjem uz večeru i glazbu uživo.

Podsjetimo, na prošlogodišnjem izdanju sudjelovalo je sedam momčadi koje su se natjecale kroz ligaški dio u kojem je svaka momčad odigrala 12 utakmica, te vrlo dinamičnu i zanimljivu playoff završnicu.

Pobjednik premijernog izdanja ZMNL Slavonije postala je momčad Stare Kosti, a na ligi su još sudjelovale momčadi 20 do kralja, Širinci '91, Trokut iz prve Se-Mark, Alfa sigurnost, ZG3 i Geljićevi sinovi.

Medalju za sudjelovanje dobio je svaki natjecatelj, a momčadi su dobile diplomu. Pojedinačne nagrade osvojili su:

  • Najbolji potez ZMNL Slavonije - Matej Vuković (ZG3)

  • Najbolji golman ZMNL Slavonije - Braian Perin (Stare Kosti)

  • Najbolji strijelac ZMNL Slavonije - Blaž Jerković (20 do kralja)

  • Najbolji igrač ZMNL Slavonije - Anto Ilak (Stare Kosti)

Uz mnogo odličnih poteza i utakmica tijekom prethodnog izdanja ZMNL Slavonije, ipak je najupečatljiviji od svih bio dolazak i nastup bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Nike Kranjčara koji je briljirao u utakmicama koje je igrao za momčad Širinci '91.

Također, iz momčadi Širinci '91 dolazi i najspektakularnija priča koja je ispisana sudjelovanjem na ZMNL Slavonije. Nastala je u zajedničkoj grupi gdje su igrači momčadi Širinci '91 komunicirali i dogovarali utakmice. Situaciju koju su doživjeli donosimo u cijelosti!

Dobre zabave nije nedostajalo tijekom ZMNL Slavonije - donosimo opis situacije sa jedne utakmice momčadi Širinci '91 iz njihovog kuta gledanja!

''Bilo je jučer situacija; ko preživi, pričat će. Šokre je preživio! Situacija, druga tekma, pred kraj prvog poluvremena, mi pretendiramo na atak, s lijeve strane Krešo prima loptu, nema kome dodati, kreće u prodor, jer vidi da mu je otvorena strana uz liniju, ubacuje nitro ajnšpric u kvadricepse, protivnički igrač ga krajnjim naporom stiže zatvorit, slijedi duel iz kojeg se lopta nekontrolirano odbija u gol aut. Ja to sve pratim s naše polovice terena, Krešo se okreće i tada vidim da se borba za loptu u Krešinom organizmu pretvorila u borbu za dah, očajnički traži kisik u smrdljivom prašnjavom paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma. Okrećem se sucu koji ne vidi ovu agoniju i ne prekida susret. U tih par sekundi Krešo je prodisao na škrge, vratila se boja na lice i čovjek nam je spašen! Krešo je heroj! Da je F. Nietzsche jučer gledao utakmicu ispravio bi svoju najcitiraniju rečenicu: ''Bog je mrtav!'' u ''Bog je mrtav, Krešo je živ!'' - Situaciju je detaljno opisao Krunoslav Kusaković, voditelj momčadi.


Nakon završenog prošlosezonskog izdanja ZMNL Slavonije i održane ceremonije dodjele medalja, pehara i priznanja najboljim pojedincima i momčadima, organizirano je zajedničko druženje uz večeru i glazbu uživo koje je završilo u ranim jutarnjim satima.

Zajedničko druženje uz večeru i glazbu uživo organizatori također najavljuju i za nadolazeću sezonu, a Vas sve pozivaju da se prijavite, sudjelujete i budete dio ZMNL Slavonije.

377 views0 comments