NK Radoboj s ponosom će predstaviti Krapinsko-zagorsku županiju na International Summer Kids Trophy


Nogometni klub Radoboj jedan je od mlađih klubova koji će sudjelovati u Bizovačkim toplicama, osnovan 1976. godine u maloj općini koja broji 3800 stanovnika. Možda mala općina i ne tako veliki klub, no svakako klub i kolektiv koji voli svoje i živi sport, nogomet, te je prije svega posvećen radu s najmlađima, djecom koju uče vrijednostima koje će prakticirati u budućnosti, kroz život koji ih čeka.

Iznimno organiziran klub, prije svega trenerska struktura, gdje svaku pojedinu generaciju vode licencirani treneri, koji opet često spominju ime Janko Smrečki, gospodin koji je koordinator, uskače i pomaže, obavlja poslove vezane uz struku, nogomet, organizira odlaske na turnire, zadužen je za nabavku opreme, organiziranje prijevoza i dr. stvari, jednostavno, osoba bez kakve se ne može zamisliti uspješno funkcioniranje jednog nogometnog kolektiva. Gospodin Stjepan Potočki tajnik je kluba koji uspješno obavlja sve administrativne poslove, registraciju djece, pripremu službenih natjecanja i druge sitnice važne za uspješno funkcioniranje kluba, dok gosp. Robert Mikša, predsjednik kluba, iznimno uspješno odrađuje svoj dio posla. Uz njih, tu je i nekolicina pojedinaca bez kojih ovaj nogometni kolektiv ne bi ovako uspješno funkcionirao.

Tin Hrvoj dijete je Radoboja koji je trenutno igrač U-17 Hrvatske Nogometne Reprezentacije, igrač GNK Dinamo Zagreb i kapetan momčadi u svojoj kategoriji

Iznimno organizirana sredina poput NK Radoboja kroz povijest je dala mnoga nogometna imena, mnogo dobrih nogometaša od kojih izdvajamo Josipa Poljaka, koji je branio boje NK Zagorec Krapina i NK Zagreb, nekad uspješnog hrvatskog prvoligaša.

Od mnogo talentirane djece iz vrlo dobro organiziranog NK Radoboja svakako treba izdvojiti jedno ime koje dolazi, Tin Hrvoj iznimno je talentiran nogometaš, dijete je Radoboja i trenutno U-17 hrvatski nogometni reprezentativac, koji je također, kapetan momčadi svoje kategorije u GNK Dinamo Zagreb. Svakako, Radobojac koji će obilježiti hrvatsku nogometnu budućnost.

- Trenutno u omladinskom pogonu NK Radoboj imamo oko 80-ak djece u kategorijama U-8, U-10, U-12, U-14, te ih je podosta na jako dobrom putu kao i naš Tin Hrvoj koji je kapetan u zagrebačkom Dinamu. - Govori naš današnji sugovornik, četrdesetčetverogodišnji otac dvoje djece, rođen u Krapini, gosp. Danijel Klasić, inače, voditelj omladinskog pogona NK Radoboj i trenutno trener U-8 i U-10 momčadi.

U-10 momčad NK Radoboja s trenerom Klasićem, inače i voditeljem omladinskog pogona NK Radoboj

UEFA B licencirani nogometni trener Klasić posljednje dvije godine radi u NK Radoboju, dok je u trenerskoj karijeri trag još ostavio u NK Jedinstvo Sveti Križ Začretje, NK Oroslavlje, a igračku karijeru obilježili su mu NK Radoboj, NK Jedinstvo, NK Oroslavlje, NK Mladost.

- Cijelu svoju igračku karijeru u mlađim uzrastima proveo sam u NK Zagorec iz Krapine, gdje sam u seniorskom pogonu nastupao u 2. i 3. HNL, nakon čega sam igrao u 3. HNL i 4. MŽNL za NK Radoboj. - Prepričava nam svoj put, gospodin Danijel Klasić, no ubrzo se temom vraća na ono što mu je najbitnije, rad s djecom i mladima.

- Do sada sam u trenerskoj karijeri vodio preko 150 djece u različitim uzrastima, a ova U-10 momčad s kojom trenutno radim posljednjih godinu dana, najtalentiranija je momčad u klubu. U ovih godinu dana sudjelovali smo na raznim turnirima, te moram spomenuti kako smo bili i iznimno uspješni. Županijski smo dvoranski prvaci, a jedan od jačih turnira gdje smo sudjelovali bio je Zagreb Winter Cup na kojem smo osvojili 3. mjesto.

Trener Danijel Klasić s momčadi koja je osvojila 3. mjesto na prestižnom Zagreb Winter Cupu

Za International Summer Kids Trophy trener Klasić računa na 15 djece koja redovito treniraju, a kako ponosno ističe, iako je za bizovački turnir predviđena kategorija 2008. godište i mlađi, njegova su djeca rođena 2009. i 2010., no jako su talentirana momčad.

- Djeca su stvarno talentirana i jako smo dobra momčad, no moram istaknuti, bez podrške roditelja, teško bi uspjeli. Uz njihovu podršku nastupamo po raznim turnirima uglavnom po Zagorju i Zagrebu, a mene izuzetno veseli dobra suradnja s roditeljima, te mi je motiv koji vodi i tjera dalje, jer bez njihove pomoći i potpore mislim da bi bilo jako teško, gotovo nemoguće bilo što postići. Ovim putem želim im svima reći hvala. - Iskreno će gospodin Klasić, a za kraj nam je na pitanje zašto baš International Summer Kids Trophy odgovorio:

- Naša djeca marljivo treniraju i trude se, a mi im želimo omogućiti, nagraditi ih jednim, nadam se lijepim izletom, druženjem, upoznavanjem novih prijatelja, sportskih rivala, a tko zna, možda izborimo i neki dobar plasman, no svakako, on nam nije prioritet. Najbitnije nam je da djeca znaju da su nam važna, da uživaju u svakoj sekundi s osmijehom na licu, jer, to je onda naša najveća nagrada.


Do sada prijavljene momčadi i više o samom natjecanju provjerite u nastavku

INTERNATIONAL SUMMER KIDS TROPHY, Bizovac 2018.

Od 18. kolovoza do 02. rujna, vikendima, subote i nedjelje, u suradnji sa Bizovačkim toplicama, Centar Agoga kroz odličnu ponudu i vrhunske uvjete, donosi 1. po redu International Summer Kids Trophy, nogometni turnir za djecu od 6 - 18 godina koji je jedinstven kako zbog svoje ponude, svih popratnih sadržaja, tako i po tome što je jedini takav koji se organizira u srcu Slavonije, vodenoj oazi Bizovačkih toplica.


Uz izvanredne uvjete i ponudu sadržaja za natjecatelje i pratnju po cijenama od 110,00kn za natjecatelja i 130,00kn za pratnju (treneru momčadi sve je besplatno) izdvajamo sljedeće:

- Natjecateljski nogomet

- All star utakmicu u svakoj kategoriji

- Bubble Football match između trenera

- Treneru ili voditelju momčadi (1 osoba u momčadi) besplatno + plaćenu dnevnicu za trenera ili voditelja od strane organizatora za organizaciju i vođenje momčadi

- Pri dolasku na turnir doručak uz kavu i obilazak seoskog turističkog gospodarstva Sudar

- Ručak po izboru za natjecatelje i pratnju u sklopu kupališnog kompleksa Bizovačke toplice

- Osigurani lunch paketi za povratak sa turnira

- Kupanje i sunčanje cijeli dan uz osiguranih oko 3 tisuće ležaljki

- Unutarnje i vanjske bazene za relaksaciju i opuštanje, bazene s vodopadima, valovima i dr.

- Atraktivni adrenalinski tobogan za one avanturističkog duha

- Sportske sadržaje za rekreaciju (beach volleyball, tenis, košarka, nogomet i dr.)

- Animatori i animacijski sadržaji za djecu (trampolin, dvorci napuhanci, bubble football i dr.)

- Noćni pool party subotom uz DJ-a za sve

- Mnogo ugostiteljskih sadržaja unutar kompleksa

- Za momčadi iz Zagreba osiguran prijevoz autobusom po cijeni od 100,00kn po osobi


Samo natjecanje održava se na nogometnom travnjaku vrhunske kvalitete u sklopu kupališnog kompleksa, dimezije terena su 45x25m, utakmice traju 2x12 minuta, a broj igrača u polju ovisi o kategoriji (U-8,10 = 8+1, U-12,14 = 7+1, U-16,18 = 6+1).

Svaka momčad može imati 3 igrača gosta, igrači koji nisu registrirani u prijavljenom klubu, no moraju biti registrirani u nekom drugom klubu i odgovarati kategoriji za koju su prijavljeni.


Za najbolje momčadi i pojedince u svakoj kategoriji osigurane su medalje i pehari.

Broj momčadi ograničen je na 16 po svakoj kategoriji, a natjecanja u svakoj od kategorija održavaju se u sljedećim terminima:

U-8 nedjelja, 02.09.2018. (2010. godište i mlađi)

U-10 nedjelja, 26.08.2018. (2008. godište i mlađi)

U-12 nedjelja, 19.08.2018. (2006. godište i mlađi)

U-14 subota, 01.09.2018. (2004. godište i mlađi)

U-16 subota, 25.08.2018. (2002. godište i mlađi)

U-18 subota, 18.08.2018. (2000. godište i mlađi)


Broj osoba po momčadi (natjecatelji+pratnja) je NEOGRANIČEN!


Više o samoj ponudi na linku

https://www.centaragoga.com/international-kids-summer-trophy


Do sada prijavljene momčadi i što su rekli o samom natjecanju, zašto su se prijavili, što očekuju, pogledajte u nastavku:


HNK MLADOST DOMALJEVAC (BiH)

https://www.centaragoga.com/blog/iz-bih-na-1-international-summer-kids-trophy-dolazi-nam-hnk-mladost-domaljevac


NK MAKSIMIR ZAGREB

https://www.centaragoga.com/blog/veliki-zagreba%C4%8Dki-nk-maksimir-sudionik-je-international-summer-kids-trophy-u-bizova%C4%8Dkim-toplicama


NK RAVNICE ZAGREB

https://www.centaragoga.com/blog/u-8-kategorija-nk-ravnice-zagreb-dolazi-u-bizovac-pokoriti-slavoniju-i-konkurenciju


NK RJEČINA DRAŽICE

https://www.centaragoga.com/blog/prvoliga%C5%A1-iz-rijeke-dolazi-u-bizovac-na-international-summer-kids-trophy


NK UTRINA ZAGREB

https://www.centaragoga.com/blog/na-international-summer-kids-trophy-dolaze-nogometni-romantici-nk-utrina-zagreb


PRIJAVLJENI KLUBOVI:

HNK Mladost Domaljevac (BiH)

NK Maksimir Zagreb

NK Mladost Buzin

NK Napredak Rušani

NK Omladinac Korija

NK Radoboj

NK Ravnice Zagreb

NK Rječina Dražice

NK Sava Jakuševec

NK Slavonac Ladimirevci

NK Sloga Koritna

NK Utrina Zagreb

NK Vihor Jelisavac


Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nam se javite u

- inbox facebook stranice https://www.facebook.com/agogacentar/,

- putem maila centaragoga@gmail.com,

- na broj 0992994198 (whatsapp, viber, sms)

167 views0 comments