top of page
  • Centar Agoga

Na ZMNL Slavonije zaigrao Niko Kranjčar, a momčad Stare kosti na blagdansku pauzu odlazi kao prvak!

Zimska malonogometna liga Slavonije novo je natjecanje u Gradu Zagrebu koje organizira Centar Agoga, a utakmice koje se odigravaju na SC Universe na zagrebačkom Velesajmu krenule su početkom prosinca 2018.

- Cilj nam je kroz ovo natjecanje okupiti sve, no prije svega Slavonce, studente i ljude koji su u Zagreb došli živjeti i raditi, te ih kroz sport, nogomet, potaknuti na rekreaciju i druženje. - Rekao je direktor Centra Agoga, bacc.phys.cond. Nikola Romac, inicijator i pokretač projekta ZMNL Slavonije u Zagrebu.

Niko Kranjčar s igračima momčadi ZG3, Geljićevi sinovi i momčadi za koju je nastupao, Širinci 91' na utakmicama ZMNL Slavonije, Zagreb 2018/19

Na ZMNL Slavonije među zanimljivim momčadima i pojedincima koji su na njoj prijavljeni i sudjeluju, svakako se ističe ime Nike Kranjčara, najmlađeg kapetana Dinama, čovjeka koji je osvajao trofeje s Dinamom i Hajdukom, hrvatskog reprezentativca koji je u karijeri za nacionalnu seniorsku nogometnu reprezentaciju igrao 81 puta, te postigao 16 pogodaka.

Niko Kranjčar na ZMNL Slavonije nastupa za momčad Širinci 91', te je u 3 dosadašnja nastupa upisao 6 pogodaka. Da je Niko nogometna ikona, dokaz su i ostali sudionici ZMNL Slavonije koji su se oduševljeno nakon odigranih utakmica slikali sa Nikom, a u utakmicama sa Širinci 91', momčadi za koju je Niko nastupao, davali su i više od maksimuma kako bi izborili pobjedu i mogli se u društvu pohvaliti da su pobjedili Niku Kranjčara.

Momčad Stare Kosti na blagdansku pauzu odlazi kao prvak ZMNL Slavonije koja se nastavlja 06. siječnja 2019.

Na Zimskoj malonogometnoj ligi Slavonije sudjeluju momčadi 20 do kralja, Alfa sigurnost, Geljićevi sinovi, Stare kosti, Širinci 91', Trokut iz prve Se-Mark i ZG3.

U dosadašnjem, prvom dijelu ZMNL Slavonije, najuspješnija momčad lige je ekipa Stare kosti predvođena drugim strijelcem lige Ilakom i odličnim Terzićem, Šantorom i Vedranom Jazvićem, dok je odmah iza njih s 3 boda manje momčad 20 do kralja na čelu sa dosad najboljim strijelcem lige Jerkovićem i izvrsnim Belcarom, dok se još istaknuo vratar Šepac, kako odličnim obranama, tako i u napadačkoj igri. Nogometne poslastice, derbi utakmice između Starih kostiju i 20 do kralja tek nas očekuju u nastavku lige. Alfa sigurnost treća je momčad na tablici predvođena odličnim vratarom Vladisavljevićem i strijelcima Keškićem, Rajnovićem, Mendešom i Jeremijašom. Od ostalih pojedinaca odličnim obranama i pogocima izdvojili su se vratari Matec (Trokut iz prve Se-Mark), te posebno Maričić (Širinci 91'). Odličan dojam i mnogo bodova izvrsnim igrama i pogocima svojim momčadima donijeli su Brajković, Ban, Išasegi, Josipović, Vuković (ZG3), Dumančić, Dostal, Zeba (Trokut iz prve Se-Mark), Dakić, Gugić, Karlović, Kolar i Pajk (Geljićevi sinovi), Paurević, Kusaković i Kasumović (Širinci 91').

Organizator za završetak ZMNL Slavonije priprema večeru za natjecatelje i zajedničko druženje

- Ono što nam je najvažnije da za sad sve prolazi u najboljem redu, suđenje je na nivou što također možemo zahvaliti dečkima koji su više nego korektni na terenu, jednostavno uživaju u svakoj utakmici, a mi ćemo se potruditi da se svi zajedno dobro zabavimo i izvan terena kada sve završi. Za najbolje momčadi i pojedince smo osigurali pehare, svaki će natjecatelj dobiti medalju za sudjelovanje na ZMNL Slavonije, a sve ćemo završiti jednom zajedničkom večerom i druženjem do kasno u noć, gdje će nam potporu za ZMNL Slavonije svojim dolaskom dati i članovi Slavonske udruge studenata, koji su potpora našoj ideji od prvog trenutka. - Zaključio je Nikola Romac, direktor Centra Agoga.


Nakon završetka ligaškog dijela na ZMNL Slavonije uslijedit će razigravanje za pobjednika 1. ZMNL Slavonije, a kakva je trenutna situacija možete provjeriti na linku u nastavku


https://www.centaragoga.com/zmnl-slavonije

273 views0 comments