top of page
  • Centar Agoga

Bubble Football na nogometnim turnirima u Podvinju i Ladimirevcima, te na kirvaju u Sibinju

Bubble Football, nova i zanimljiva nogometna atrakcija budi veliku zainteresiranost u manjim slavonskim mjestima...

Bubble Football Match na kirvaju u Velimirovcu

Do sada je Bubble Football bio dostupan isključivo u većim slavonskim gradovima poput Osijeka, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Đakova, Vukovara i Našica, no krajem travnja Centar Agoga krenuo je prezentirati Bubble Football u manjim slavonskim mjestima.

Bubble Football povodom popularnih kirvaja gostuje u manjim mjestima širom Slavonije i Baranje
Kirvaj u Beketincima

Centar Agoga u suradnji sa zainteresiranim nogometnim klubovima koji su u pravilu domaćini ovoj zabavnoj i atraktivnoj modifikaciji nogometa, gostuje u raznim mjestima širom Slavonije na dane kada se u tim mjestima održavaju fešte, popularni slavonski kirvaji ili druge manifestacije.

Kontaktirajte nas ako Vam se sviđa ideja gostovanja Bubble Footballa u Vašem mjestu povodom kirvaja!
Bubble Football u Laslovu na kirvaju

Do sada su Bubble Football ugostili Trnava i Beketinci kod Đakova, Ernestinovo, Antunovac i Laslovo pokraj Osijeka, Velimirovac i Budimci kod Našica, te Beravci i Gornji Andrijevci u blizini Slavonskog Broda, gdje su Bubble Football oduševljeno igrali djeca i odrasli.


Centar Agoga svim zainteresiranima omogućio je da po cijeni od samo 10,00kn isprobaju Bubble Football, točnije, u ponudi je po toj cijeni nova disciplina, Bubble Football Penalty Kick, gdje je cilj nakon direktnog udarca sa suparnikom ostati stajati, što Vam donosi jedan bod, a pobjednik je onaj koji prvi skupi tri boda.

Bubble Football penalty kick i Bubble Football match

Nadalje, u ponudi su i utakmice u trajanju od 10 minuta, po simboličnim cijenama od 20,00kn po osobi, a za one najizdržljivije i najaktivnije omogućili smo 3 utakmice po cijeni od samo 40,00kn po osobi, dok je Bubble Football po cijeni od 80,00kn omogućen tijekom cijelog dana gostovanja u pojedinom mjestu.

Bubble Football dolazi u Podvinje (22.06., petak), Ladimirevce (23.06., subota), Sibinj (24.06., nedjelja)

U narednom periodu, krajem lipnja, Centar Agoga sa Bubble Footballom gostovat će u Podvinju (22.06., petak), na nogometnom turniru pod organizacijom NK Podvinje, a sljedećeg dana, Bubble Football također će biti dostupan na nogometnom turniru, u Ladimirevcima (23.06., subota), kojeg organizira NK Slavonac Ladimirevci. U Sibinju (24.06., nedjelja), pokraj Slavonskog Broda, na kirvaju, također će biti dostupan Bubble Football.

Nogometni turnir u Podvinju gdje će nastupiti oko 500 dječjih lica bit će još atraktivniji uz Bubble Football

Mlada i ambiciozna uprava NK Podvinje, koja uspješno vodi klub već drugu godinu za redom, organizira malonogometni turnir za djecu u 3 kategorije, mlađi pioniri, limači i limačići, te Vam uz nogometni turnir, donose dobru zabavu uz Bubble Football, a također, svim posjetiteljima, u ponudi je bogat šank i topli sendviči.

Jedinstven slučaj za ovaj turnir je što klubovi ne plaćaju kotizaciju, već im je sudjelovanje na turniru osigurano za 10,00kn po natjecatelju s čime organizatori pokrivaju troškove oko nagrada za djecu. Na turniru će u petak i subotu, 22./23.06. sudjelovati 26 klubova, što nas vodi do brojke od 500-tinjak djece koja će u petak razigravati po skupinama, dok će u subotu biti završnica.

- Za najbolje momčadi i pojedince osigurane su medalje i pehari. Također, izuzetno smo zadovoljni odazivom ove godine, dok je plan za sljedeću podizati broj ekipa, eventualno otvoriti natjecanje u još jednoj kategoriji. - Rekao je Mario Žilić, jedan od članova organizacijskog odbora turnira.

Bubble Football bit će još jedna aktivnost u sklopu ovog izuzetno dobro organiziranog turnira, te će biti u ponudi, dostupan da ga isprobaju svi zainteresirani.

Bubble Football na seniorskom turniru u Ladimirevcima

U dogovoru s NK Slavonac Ladimirevci, Centar Agoga na malonogometnom turniru u Ladimirevcima (23.06., subota), predstavit će Bubble Football. NK Slavonac Ladimirevci organizira otvoreni seniorski malonogometni turnir kroz 2 natjecateljska dana, 22./23.06., petak i subota, gdje će prijavljene momčadi za kotizaciju od 150,00kn po momčadi, krenuti u borbu za glavnu nagradu, 1.500,00kn.

Za one koji se na turniru neće natjecati, a posjetiti će ga, organizator je u suradnji sa Centrom Agoga, dogovorio gostovanje Bubble Footballa, te će svi posjetitelji moći zaigrati ovu intenzivnu, no prije svega, zabavnu i atraktivnu modifikaciju nogometa.


Više o samom turniru na Facebooku

https://www.facebook.com/events/175392113133242/

Kako to izgleda kada Bubble Football dolazi, te što sve nudimo pogledajte na slikama u nastavku...

Ukoliko Vas je Bubble Football osvojio, te ga želite za neku proslavu ili kirvaj vidjeti u svom mjestu, slobodno kontaktirajte članove Agoga Centra putem službenog maila centaragoga@gmail.com ili putem njihove službene facebook stranice @agogacentar te omogućite sebi i svojim prijateljima, mještanima ovu nezaboravnu nogometnu atrakciju.

510 views0 comments