• Centar Agoga

Bubble Football League kreće u Zagrebu, dobra zabava je zagarantirana!

Vrlo atraktivni i jedinstveni projekt kakav još nije viđen na ovim prostorima, Bubble Football League, novi je proizvod iz vrlo aktivne radionice članova sportskog Centra Agoga.

Ukoliko postoje oni koji još nisu upoznati sa Bubble Footballom koji je posljednjih godinu dana zaludio Hrvatsku, ukratko, Bubble Football je nova, atraktivna i zabavna modifikacija nogometa koja se igra u gumenim loptama. Donji dio tijela igrača je slobodan, dok se gornji nalazi u gumenoj lopti koja igrače štiti pri padu, a isto tako otežava kretanje i svo Vaše nogometno znanje u Bubble Footballu ne predstavlja prednost naspram suparnika koji ne posjeduje nogometne vještine.

Iako atraktivna i zabavna, Bubble Football utakmica izuzetno je fizički naporna, tako da postoji potreba za većim brojem igrača, jer umor kod igrača nastupa vrlo brzo.

Fizički izrazito zahtjevna aktivnost koja kroz svoj atraktivan i zabavan sadržaj ima mnoge pozitivne benefite na ljudsko tijelo!

- Nalazite se u gumenoj lopti koja je teška 7.5kg, gdje je zbog gume u kojoj se nalazite i toplije, a samom aktivnosti podižete svoju temperaturu, u lopti je također smanjen dotok zraka, a poznato je da je potreba za zrakom u svakoj fizičkoj aktivnosti veća. Zbog tih činjenica i stanja u kojem se igra Bubble Football, u iznimno zahtjevnim uvjetima, Vi još morate trčati s promjenama smjera, kontrolirati, dodavati i udarati loptu, udarati suparničke igrače u loptama, padati i ustajati, biti izbačeni iz ravnoteže i mnogo drugih obrazaca i kretnji koji vrlo brzo iscrpljuju igrača. - predstavio je ukratko Bubble Football kineziolog Nikola Romac, inače, direktor Centra Agoga i jedan od inicijatora Bubble Football League.

Iako fizički zahtjevna aktivnost, Bubble Football ima mnogo pozitivnih učinaka na ljudsko tijelo, te je izrazito zabavna i zanimljiva rekreacija, pa tako Romac poručuje:

- Jedna utakmica Bubble Footballa za koju smo odlučili da se igra 2x10 minuta zbog većih fizičkih zahtjeva poboljšava Vaš kardiorespiratorni sustav, izgrađuje i stabilizira mnoge motoričke sposobnosti, prije svega izdržljivost, brzinsko eksplozivna svojstva, ravnotežu i dr., donosi i veću potrošnju kalorija, a budući da je zabavna i atraktivna, te nema nikakvih pritisaka, već čista zabava, sa zadovoljstvom je prihvaćaju svi, muškarci, žene i djeca.

Bubble Football idealan za sve prilike i igrače, a igrati se može u mješovitim momčadima

Zaigrati Bubble Football može se na travi, parketu i umjetnoj travi, a kako nam poručuju iz Agoga Centra mogu ga igrati apsolutno svi, muškarci, žene i djeca, s tim da je idealan za sve prilike, od teambuildinga, rođendana, momačkih i djevojačkih večeri, druženja i dr.

- Kako bi omogućili mnogima da po povoljnijim cijenama zaigraju Bubble Football, da se druže i zabavlju, te kroz ovu zanimljivu rekreaciju bave tjelesnom aktivnosti, pokrećemo Bubble Football League. - poručio je Benjamin Tuškan, također jedan od inicijatora lige.

Bubble Football League kreće u siječnju 2019., a svakoj prijavljenoj momčadi biti će osigurano minimalno 10 utakmica

Prijave za ovaj iznimno atraktivan i jedinstveni projekt traju do 01. siječnja 2019. godine.

Svakoj prijavljenoj momčadi bit će osigurano minimalno 10 utakmica na Bubble Football League, a svaka momčad za pojedinu utakmicu može prijaviti maksimalno 10 igrača, no ono što je izuzetno bitno je da svaku sljedeću utakmicu može igrati 10 drugih igrača, tako da jedna momčad kroz Bubble Football League može promijeniti i preko 100 igrača. Kako poručuju iz Agoga Centra, cilj im je da što više ljudi pokuša zaigrati Bubble Football, te da se sa ovim zanimljivim i atraktivnim oblikom rekreacije upozna što više ljudi.

Kotizacija za pojedinačnu utakmicu iznosi 200,00kn po momčadi, a svaka momčad na utakmicu može doći sa maksimalno 10 igrača

Utakmice će se odigravati od ponedjeljka do petka, isključivo radnim danima od 22:00h na terenu s umjetnom travom u sportskom centru Dvojka na zagrebačkom Velesajmu.

Na svaku pojedinačnu utakmicu može doći maksimalno 10 igrača, no kako navode u Agoga Centru, ova liga idealna je za teambuildinge isključivo iz razloga jer se sa svakom sljedećom utakmicom igrači mogu mijenjati i mogu dolaziti novi. Rezultat nije u prvom planu, već dobra zabava, upoznavanje novih osoba, stjecanje novih prijateljstava i druženje kroz rekreaciju.

Više informacija o Bubble Football League u inbox facebook stranice @agogacentar, na mail centaragoga@gmail.com ili poziv, sms, wapp, viber na broj 099/2994198, a sve najnovije informacije možete pratiti na linku


https://www.centaragoga.com/bubble-football-international-cup

Izvršni odbor Centra Agoga:

MARKO PUNČEC, predsjednik

KREŠIMIR HUZEK, dopredsjednik

NIKOLINA GALETOVIĆ, tajnica

MATEJ VUKOVIĆ, blagajnik

NIKOLA ROMAC, direktor održavanja    

Nadzorni odbor Centra Agoga:

MAJA KURIKAVČIĆ, predsjednik

DAVOR POLJIČAK, član

IVAN ROMAC, član

Stručni odbor Centra Agoga:

bacc.phys.cond. NIKOLA ROMAC, direktor

MATEJ VUKOVIĆ, sportski direktor

KRUNOSLAV KUSAKOVIĆ, knjigovodstveni servis Ekopen

Izglasano na izbornoj Skupštini Centra Agoga 01.05.2020.