top of page
  • Centar Agoga

Bubble Football i dalje osvaja Slavoniju! Zaigrajte ga u Slavonskom Brodu, Osijeku, Vinkovcima...!

Nakon što je u siječnju 2018. godine, ova iznimno zabavna i atraktivna modifikacija nogometa, predstavljena u Slavoniji, među slavoncima se širi velikom brzinom.

Centar Agoga uspješno Bubble Football predstavlja svim zainteresiranima u zimskim i ljetnim mjesecima, tijekom cijele godine, te na taj način uspješno potiče široku populaciju na tjelesnu aktivnost, rekreaciju i bavljenje sportom.

Bubble Football ili nogomet u balonu iznimno je jednostavan i ne zahtjeva mnogo, potrebna je samo dobra volja, bubble lopte, te prostor za igranje, a zabava je zagarantirana svima koji se odluče zaigrati.

Iako izgleda opasno, Bubble Football izuzetno je siguran, ali i kvalitetan oblik rekreacije!

- Bubble Football oblik je tjelesne aktivnosti koji mogu koristiti sportaši u pripremama, može biti oblik zabave za rekreativce i trošenje viška kalorija, ili jednostavno zdrava zabava za djecu, kako želite, tako možete i formirati ovu aktivnost. Inače, mnogo je dobrih strana ove aktivnosti na ljudsko tijelo, jer, dok igrate, nalazite se u lopti koja je 10kg težine, unutra je smanjen dotok zraka, a za vrijeme igranja stalno vas pokušavaju izbaciti iz ravnoteže i srušiti na tlo, što iziskuje dobru fizičku pripremljenost. Ako ju nemate, vrlo brzo ju kroz igranje bubble footballa možete izgraditi! - U uvodu je rekao gospodin Nikola Romac, kineziolog po struci, no inače i direktor Centra Agoga, te osoba koja je Bubble Football dovela u Slavoniju.

Najjednostavniji teren za igranje Bubble Football utakmice s bubble loptama!

Bubble Football moguće je igrati u dvoranama ili na otvorenom, a od podloga na kojima se ova modifikacija nogometa može igrati, idealne su trava i umjetna trava, no moguće je igrati i na parketu u dvoranama, što omogućuje igranje Bubble Footballa tijekom cijele godine.

Bubble Football ne zahtjeva previše, a može se zaigrati tijekom cijele godine!

- Ovo je jedan iznimno zabavan oblik tjelesne aktivnosti, a u njemu se mogu okušati gotovo svi, od muškaraca i žena, odraslih, djece i mladih, sportaša, rekreativaca, ali i onih koji za sebe misle da su antitalenti za sport. Bubble Football namijenjen je apsolutno svima, bez obzira na dob i spol! - rekao je direktor Centra Agoga, gospodin Nikola Romac.

Bubble Football namijenjen je širokoj populaciji ljudi, mogu ga zaigrati najmlađa djeca, mladi, ali i odrasli, bilo muškarci ili žene. Bubble Football mogu zaigrati apsolutno svi, te se uz ono što je najvažnije, zdrav način življenja i tjelovježbu, iznimno dobro nasmijati i zabaviti.

Iznimno kvalitetan oblik aktivnosti namijenjen svima, djeci i odraslima, ženama i muškarcima!

Tako su se na utakmicama, odnosno terminima gdje je Bubble Football bio dostupan, mogle vidjeti mame i tate s djecom, bake i djedovi s unučadima, poznati i oni malo manje poznati, muževi koji su igrali protiv svojih žena, mnogo djece i mladih što je najvažnije od svega.

A Bubble Football, od siječnja, kada su ga članovi Centra Agoga krenuli prezentirati u Slavoniji, prošao je cijelu Slavoniju, uzduž i poprijeko, gostovao na raznim, većim i manjim mjestima i u mnogim raznim prigodama, te razveselio mnoge koji su ga zaigrali.

Bubble Football kao oblik teambuildinga, za dan škole, momačke, djevojačke večeri, kirvaje, nogometne turnire, rođendane i druge prigode!

Bubble Football bio je idealan poklon za mnoge rođendane, djeca su ga s nestrpljenjem čekala i oduševljeno igrala na danima škole, bio je gost nekoliko momčakih i djevojačkih večeri, a gostovao je na mnogim feštama i kirvajima, kao i na nogometnim turnirima tijekom ljeta kao dodatan sadržaj, te upotpunio mnoge teambuildinge i učinio ih izuzetno zabavnima.

Članovi Agoga Centra Bubble Football predstavili su u velikim slavonskim metropolama, Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Vukovaru, u manjim slavonskim gradovima, Đakovu, Županji, Požegi, Našicama, te mnogim manjim slavonskim mjestima poput Beketinaca, Trnave, Koritne, Semeljaca, Piškorevaca, Josipovca, Punitovaca, Gorjana, Dopsina, Bijelog Brda, Ernestinova, Antunovca, Bebrine, Starih Mikanovaca, Gornjih Andrijevaca, Sibinja, Podvinja, Beravaca, Sikirevaca, Babine Grede, Rajevog Sela, Vrbanje, Đurđenovca, Velimirovca, Jelisavca, Koške i drugih, te oduševili mnoge ljude i potaknuli ih kroz ovaj zabavan i atraktivan nogomet, na bavljenje tjelesnom aktivnošću.

Kako je već spomenuto, prije svega atraktivna i zabavna tjelesna aktivnost koja ne pita za dob i spol, idealna za sve prilike i druženja, dostupna je na svim lokacijama u Slavoniji.

Naruči svoj termin Bubble Footballa i ludo se zabavi sa svojom ekipom!

Bubble Football za sve prigode možete naručiti putem facebook stranice @agogacentar ili putem mail adrese centaragoga@gmail.com, gdje možete dobiti i više info. Također, koje su cijene Bubble Footballa i kako on izgleda pogledajte u nastavku, ali i na linku


https://www.centaragoga.com/bubble-football


1,284 views0 comments