NARUČI SVOJ TERMIN BUBBLE FOOTBALLA

U paket aranžmanu bubble footballa nudimo Vam:

  • osiguran prostor za igranje

  • bubble lopte

  • priprema i pospremanje

  • transport lopti (do 100 km u jednom smjeru)

  • animatora i dr.

Više o bubble footballu saznajte putem videozapisa u nastavku, dok o cijenama aranžmana i paketa u kojima nudimo bubble football također saznajte ispod videozapisa!

Humanitarna Bubble Football utakmica Ladimirevci
Humanitarna Bubble Football utakmica Ladimirevci
01:50
Play Video
Bubble Football Dnevnik HRT-a
01:47
Play Video
HRT Radio Osijek o Bubble Footballu
07:04
Play Video
Bubble Football Dnevnik NovaTV
02:15
Play Video

Donosimo Vam sljedeće pakete, na Vama je da izaberete što želite:

 

ROĐENDANSKI BUBBLE FOOTBALL PAKET: Proslavite dječji rođendan uz bubble football. Minimalno trajanje bubble football rođendana je 2h, a za Vas osiguravamo transport (do 30km u jednom smjeru), montažu i demontažu, potreban broj bubble football lopti, animatora koji će biti s djecom, prostor za igranje i proslavu rođendana. Cijena ovakvog aranžmana je 750,00kn za 15 djece, dok je za 16-to i svako sljedeće dijete cijena 50,00kn više. Ukoliko želite full paket, bubble lopte, animatora, prostor za igranje i proslavu rođendana, rođendansku tortu, pizzu, sokove, snack, medalje za svako dijete uz trajanje bubble football rođendana od 2h, cijena paketa za 15 djece iznosi 1.500,00kn. Ukoliko se registrirate kao naš član putem web portala i kliknete like na našu facebook stranicu, te nas zapratite na instagramu, dajemo 10% popusta na rođendanski bubble football full paket, te u tom slučaju cijena iznosi 1.350,00kn. Za 16-to i svako sljedeće dijete cijena full paketa je 75,00kn, a ukoliko na rođendanu bude 20 i više djece častimo cijelu ekipu sa besplatnom maskotom SRCKOM koji će uveseljavati i stare i mlade! Za proslave na otvorenom možemo ponuditi i bubble football teren po cijeni od 500,00kn, no ako plaćate rođendanski bubble football full paket za 25 i više djece, također Vam uz maskotu SRCKA nudimo besplatan bubble football teren!

BUBBLE FOOTBALL TERMIN 1h: Termin bubble footballa u trajanju od 1h idealan je za razna druženja, teambuildinge, djevojačke, momčake i dr. prigode, a uključuje transport (do 100km u jednom smjeru), montažu i demontažu opreme, bubble football lopte, animatora, prostor (dvoranu ili nogometni teren) za igranje, osigurane tuševe i svlačionice. Cijena takvog paketa iznosi 1.000,00kn, no ukoliko nam osigurate prostor za igranje (dvorana ili nogometni teren), cijena je u tom slučaju 850,00kn. Ukoliko uz bubble lopte želite i bubble football teren potrebno je nadoplatiti 500,00kn na cijenu paketa.

BUBBLE FOOTBALL TERMIN (3 i više sati): Termin bubble footballa u trajanju od 3 i više sati idealan je za razna privatna okupljanja i razna društvena događanja, smotre, festivale, turnire i dr. Ovaj paket uključuje transport (do 100km u jednom smjeru), montažu i demontažu opreme, bubble football lopte, animatora, prostor (dvoranu ili nogometni teren) za igranje, osigurane tuševe i svlačionice. Ukoliko se odlučite na ovaj paket, na cijenu iz prethodnog paketa odobravamo 50% popusta, tako da je cijena ovog paketa u trajanju od 3h samo 1.500,00kn (svaki dodatni sat 500,00kn), no ukoliko nam osigurate prostor za igranje (dvorana ili nogometni teren), cijena je u tom slučaju 1.275,00kn (svaki dodatni sat 425,00kn). Ukoliko uz bubble lopte želite i bubble football teren potrebno je nadoplatiti 325,00kn na cijenu paketa, no ukoliko se odlučite na 5 i više sati, teren montiramo besplatno.

Za više detalja i informacija kontaktirajte nas putem obrasca u nastavku!

Success! Message received.

Bubble 300dpi.jpg